Ben je op zoek naar een vrolijk, gezellig en origineel verjaardagsfeest voor jouw kind, dan ben je hier op het juiste adres!

Party2go verhuurt themakisten voor kinderfeestjes.

De kisten zijn helemaal compleet: van uitnodigingskaarten, spelletjes en een knutselwerkje tot een cadeautje voor mee naar huis!

In de themakisten vind je ook een draaiboek. In dit draaiboek wordt het hele feest uitgewerkt en worden alle spelletjes uitgebreid omschreven. Dit alles is genoeg voor een gezellig feest van ongeveer drie uur.

Naast de themakist worden ook bijbehorende verkleedkleren meegeleverd die de kinderen omtoveren tot dappere agenten, gevaarlijke boeven, prachtige prinsessen, stoere piraten, echte pizza bakkers en vrolijke clowns!

Kortom, in de kisten vind je alles wat nodig is voor een geslaagd verjaardagsfeest!

De kisten zijn te krijgen in verschillende thema's en zijn geschikt voor kinderen uit groep 1, 2, 3 en 4. Het feest kan zowel binnen als buiten gevierd worden.

Hoewel wij ons op plaatsen in de omgeving van Ede richten, zoals Bennekom, Lunteren, Veenendaal, Rhenen, Arnhem, Oosterbeek, Renkum, Wageningen en Barneveld; bent u natuurlijk ook van harte welkom als u van verder komt. 

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button